*** Your browser doesn't support CSS - the page was automatically degraded to structure only. ***
English version

Üdvözlünk a Function 2006 website-on

Vége a partynak!

Hírek

2006. 10. 08.
Vége a partynak. Végeredmények itt, a kiadott stuffok pedig itt. (Továbbá Scene.org-on és Pouet-en.)
2006. 09. 26.
A Function szervezősége örömmel jelenti be a party főszponzorát: Az ATI Technologies már évek óta számos demoscene eseményt szponzorál, és a Digitale Kultur e.V. közbenjárásával ez az első alkalom, hogy egy magyar party is élvezheti a támogatásukat, ezzel is emelve a party színvonalát.
2006. 09. 25.
Elkészült a hivatalos partypóló dizájnja, itt megtekinthető.
Ha tervezed, hogy vásárolni fogsz egyet, akkor kérjük iratkozz fel erre a kis listára, hogy lássuk kb. mennyit kell gyártanunk.
2006. 09. 02.
Örömmel jelentünk be két új támogatót: a compo-nyeremények között fellelhetők lesznek a Best of Hungarian Demoscene DVD és a Freax Art Album példányai is.

További jó híreink között szerepel egy koncert is: Traymuss / Addict felajánlotta, hogy szívesen tart egy kis DnB-ambient szettet a party során, VJ-műsorral egybekötve. (Ez azonnal ki fog kerülni a party-programba, mihelyst megegyezünk vele a hosszban.)

Lett egy csodaszépséges bannerünk is, terjesszétek mindenfele:

banner
2006. 08. 28.
Új támogatónk érkezett a WLS személyében, akik a We Are Family DVD példányait ajánlották fel compo-díjnak!

Egy felhívást is szeretnénk közzétenni: A szervezőgárdába keresünk alkalmas embert infodesk területén betöltendő teendők posztjára. Amennyiben szeretnél segíteni a party lebonyolításában, keress meg minket! Kösz, Kelsey!
2006. 08. 27.
Na végre.
Megnyitottuk az idei Function party weboldalát; a főbb információk már meg is találhatók rajta, és nemsokára fel fog kerülni az összes hiányzó részlet is, többek között a támogatónkról. Idén már van RSS feedünk is, hogy le ne maradjatok a hírekről!
Idén is van lehetőség a feliratkozásra, tegyétek meg minél hamarabb!
Mindenkit szeretettel várunk, terjesszétek a hírt.